Ydelser

Rænæssancemenneske eller rodebutik? Kig på mine ydelser, og tanken sendes i begge retninger. Ifølge Den Store Danske “kombinerer (rænæssancemennesket) vidtfavnende interesser og arbejdsområder med en livsnydende leveform efter forbillede i flere af rænæssancetidens store skikkelser”. Lad den beskrivelse forklare spredningen i, hvad jeg lever af.

Jeg matcher højeste seniorniveau i konsulentbranchen svarende til strategisk rådgivning af bestyrelse, direktion og øvre ledelseslag. Når det er sagt, samarbejder jeg lige så gerne med den ufaglærte medarbejder eller yngste praktikant. Rådgivning og undervisning kan omfatte alle niveauer i organisationen og vil ofte inddrage udførende medarbejdere. Arbejdssprog kan være dansk såvel som engelsk.

Ydelser kan bestå i: Undervisning og foredrag med involverende mødeteknikker. Dramaturgisk rådgivning. Scene- og medietræning. Analyse af organisationens værdiskabelse og plan for forbedring af den. Facilitering af refleksions- og beslutningsprocesser.

Siden marts 2020 har jeg opnået omfattende erfaring med at gennemføre undervisning, vejledning og møder online. Dele af eller hele kurser kan derfor gennemføres via Zoom.

(Detaljerede beskrivelser af ydelser findes i drop down-menuen.)

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close