Om

Redaktørens håndbog
 – I 2014 udgav jeg Redaktørens håndbog – teori, tjeklister og tips til det optimale magasin

Af uddannelse er jeg journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 1992, MPG (Master of Public Governance) fra Copenhagen Business School 2017 og cand.mag. i teater- og performancestudier fra Københavns Universitet 2021.

I over 30 år har jeg været producerende, leder eller konsulent indenfor journalistik og kommunikation blandt andet i job hos Forbrugerrådet Tænk, konsulentvirksomheden Operate, Kolding Kommune, DR, Dagbladet Information, Yngre Læger, Aller Media og Carlsberg. Siden 2013 har jeg været selvstændig.

Jeg arbejder som konsulent, foredragsholder og som ekstern lektor på Roskilde Universitet. Jeg er medlem af det landsdækkende censorkorps for film- og medievidenskab og det landsdækkende censorkorps for de journalistiske universitetsuddannelser.

Jeg bruger sanselige og performative greb i undervisning og ved begivenheder, hvor mennesker skal udforske og udvikle noget sammen. På den måde kan jeg blandt andet gøre kurser, møder, konferencer, forestillinger og fejringer til berigende oplevelser, der sætter sig i deltagernes erindring.

Desuden arbejder jeg som manuskriptforfatter med egne projekter og som dramaturg på andres. Jeg udtænker koncepter, skriver og forbedrer manuskripter til scene, tv, film og audio – fiktion såvel som fakta, satire og hybridformer.

I fritiden er jeg impro-skuespiller, sanger, roer, bestyrelsesmedlem i scenekunstgruppen Secret Hotel (Aarhus) og Ejerforeningen Borggården. Jeg er mor til Magnus på 34, Josefine på 26 og Antonie på 21 år.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close