Scenetræning

kamera-morten-bent-lis-e1534322703845.jpg
Video kan indgå, men indgår ikke nødvendigvis. Her foregår intensiv træning af én person.

Scenetræning er undervisning i at tale og agere foran et publikum i den fysiske verden. Det kan være siddende ved et møde eller stående på et podium. Træningen foregår individuelt eller i små grupper, og videooptagelse kan tages i brug.

Vi træner stemme, krop, improvisationsteknik og arbejder med budskaber, fremtoning og formidling. Vi diskuterer også fordele og ulemper ved PowerPoint, der brugt forkert har det med at svække det talte ord og hæmme god kommunikation. Uanset startniveau bliver deltageren en bedre taler eller underviser og får redskaber til at kontrollere eventuel nervøsitet.

Jeg trækker på mit arbejde som underviser og min baggrund som improskuespiller, sanger og på mange timers individuel stemmetræning samt deltagelse i krop-stemme-kurser i ind- og udland. Under medietræning trækker jeg desuden på min fortid som tv- og radiojournalist (DR Nyheder, Københavns Radio) og medietræner i et konsulentfirma (Operate).

Har du brug for medietræning før optræden i radio eller på video, er to lærere optimalt, så den ene kan agere journalist. Til de opgaver samarbejder jeg med Bent Bøkman, manden med den mørke jakke på foto ovenfor. Bent er journalist, MBA og en erfaren medietræner. Sammen har vi blandt andet medietræet talspersoner fra AE (Arbejderbevægelsens Erhvervsråd).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close